Излезе първият брой на бюлетина по проект GAME IT Featured

25 Август 2021 News 920 Views
Rate this item
(0 votes)

GAME IT означава „Интерактивно геймифицирано обучение за подготовка на обучаеми в неравностойно положение за участие в международни мобилности в сферата на гостоприемството и туризма“. Това е съвместна инициатива на шест партньора, които представляват четири европейски държави: България, Гърция, Турция и Словения. Тези организации имат разнообразни профили, специализация и опит, но са обединени от своите интереси към межднародните мобилности и превръщането им в по-приобщаващи.

GAME IT е съфинансиран от програма Еразъм+ на Европейския съюз, в рамките на КД2 – Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики.

Общата цел на проекта е да насърчи участието на лица в неравностойно положение в международни мобилности с цел обучение и стаж и да подобри способността им да се възползват пълноценно от получения опит като улесни тяхната подготовка и обучение преди самото провеждане на мобилността.

С първото издание на нашия бюлетин ви разкриваме малко повече за самия проект и опита на партньорите, които се включиха в него.

Прочетете повече ТУК